kedd, július 06, 2004

sokszor nehezen megy az újszpotkreálás, épp két napja nem tudok leülni pár perc agycsendre. Nademost igen. közben félszemmel az udvart csekkolom, mert várom Claudiut és Pétert. A Pirelli/Michelin konkurenciatengely az udvarunkon fog hamarosan összefutni. Amúgy, két szimpatikus úriember.
Elöszöris, Öcsi. Hát szinte leestem a székröl, mikor megláttam a commentet. Köszi szépen, és küldj egy mailcímet, ha már úgyis élünk:) És hogy találtál meg?
Aztán, újság nem sok van. Tekla szellemes és élvezetes blogot nyom velem párhuzamosan, én pedig a polgármesteri hivatal felé kacsingatok a gumiraktárból. ami persze nem jelenti azt, hogy bájbáj Dunlop, hanem azt, hogy végre csinálnék valamit, ami leköti az eszem is. Aztán, fáj a szívem. de úgy fizikailag, de nagyon. Már vagy két bloghete, amióta apámat összesen vagy ötször láttama a cégnél, folyamatosan vagy két-három ember helyett dolgozom és nagyon tele van már... Érzelemvilágilag pedig, elég szahara a dolog, de erröl is majd máskor.
Kéne tanuljak a soförvizsgára, akármennyire is köszi a parkolási szoftvert. Ma épp azzal szívtam, hogy bankolnom kellett amit utálok, álldogálni a sok felfújt aranyláncos aktatáskás Adidas parfümszagú fasz és az öregedö, naftalin vagy nyár lévén ötéves Rexona parfümszagú mama között. Szeretnék már valami egészen faszát csinálni, például ha a szívroham vagy egy oszlop ledölö gumi nem visz el, akkor befejezem és tényleg kicsicsázom a blogom, vagy elviszem Noémit (akiröl nem is meséltem, de majd) színházba, vagy, még kitaláljuk.

2 Comments:

At 11:43 du., Blogger tsir said...

ALL YOU NEED IS LOVE

 
At 4:49 du., Anonymous Névtelen said...

Korodi
Ez az a Noemi? ;-) ez mar valami

 

Megjegyzés küldése

<< Home