péntek, július 02, 2004

egér

olyan egérszürke napom van ma, esös is meg borongós is, a szomszéd telken ütvefúrnak nagy zajjal, szerintem a Föld középpontja felé, akkora zajt csinálnak. bár, a géppuskahang után itélve iraki terrortámadás is lehet, az még úgyse volt a mi uccánkban.
apró pici örömök és bosszúságok, hogy például fáj a jobb könyököm, vagy hogy az autóvezetöi vizsgámhoz (juli 14, de addig még cikkezünk róla böven) (söt, onlájn fórumokat inditok addig, elözés, illetve kamion-hengerfejcsavar témákban) szóval a vizsgához újra kell tanuljam a személyautó, kamion, és remorka azaz félpótkocsi vagy mi a szar egész kozlekedési szabályait, az 600 kérdés, plusz 180 érdekes tudnivaló nem az állatvilágról, hanem arról, hogy mi az a regulator de presiune (csak rajongóknak: níveli a félpótkocsi fékhengerében a nyomást, a pakolt súly függvényében) vagy a garnitura chiuloasa, azaz hengerfejpakolás.
A kis pingivn jól van, tegnap kapott négy szép Kumho gumit, nem a legjobb de megteszi, hamarosan feluploadolok egy kis médiaanyagot, róla és az egész világ, cseppben a tenger satobbi alapon.
Kedvem lenne aztán, rajzolgatni. új dizájntervem itt dédelgetem a desktopon, és egy elég merész, plasztik/hightech stilusban szeretném felnyomni, technós betükkel, keep walking, bejbe.

Kis cégünk, amirol ezen a héten nem nagyon naplóztam, nos tegnaptól nagy cég lett. Kis gurulás egy gumikeréknek, nagy lépés a cégnek: itt az elso jel, stigma, hogy a kis családi sztori a globalizáció, vietnami és újzélandi távlatokat felmutató stádiumába lépett: felszereltük az elso, ultimate telefonhálózatot. Azaz, ha felhivnak, Bea felveszi, és annyit mond: kapcsolom az üzletet. tényleg apróság, de nagyon jó érzés. mások fogják hallgatni a wait melódiát, trarararararaaaaaaanmmmmm.

2 Comments:

At 4:11 du., Blogger tsir said...

Gratula a cégnek s a telecsörgőnek:-)
Gerli, te biztos hamarabb szerzel jogsit mint ahogy én tettem, nekem egy évembe került:-))..majdnem buktatők nélkül:)
A kommented nem jött át sajna a málnaságokna...

 
At 5:11 du., Anonymous Névtelen said...

Korodi lennek. Fehernek feketen:szerdan megyek butkaek ujjabban telefonhalozattal felszerelt cegehez futoszoget allittattni. Ha addig szerzek magamnak egy sofort mint legutobb este, akkor a 3-4 sor mindenkepp belefer. Ha viszont nem tudok sofort vinni magammal akkor sajnos marad a butka ceg Doppelt Fekete Forro (nem) ragoes gumia, hanem capucinoja. Ami habar finom de mar tele van vele a tokom.
Gergonek:Hofi-92 szilveszter, szekely vicc
Idesapam rokon nekunk a Gergo ba?
Ha mir fiam?
Hat mer csak-tudja idesanyammal... ize
Hat akkor neked igen fiam.
Ne szakadjatok meg a rohogestol de nekem akkor is tetszett.
U:I: Hofi: (Anyosnak) Anyuka szedje ossze mar egy kicsit magat, mert harom ora mulva temetjuk.

 

Megjegyzés küldése

<< Home