szerda, június 30, 2004

most nyomok itt egy pause gombot. elég sok dolgom van, meg jó is hogy van. rendezem a soraimat, kicsit átcsoportosítjuk a figyelmet az élet naposabb oldalára. fresh content everyday jelszóval pedig, mellözve a gumiipari és lélekipari témákat, egykét nap múlva de lehet hogy már holnapra be tudok valami szépet pötyögni arról, ami most nem is tünik annak.

5 Comments:

At 10:11 de., Anonymous Névtelen said...

Pedig mar azt hittem hogy kilepek a nevtelenseg leple alol, de sajnos nem jott ossze es mar nincs idom hogy tovabb probalkozzam vele.
Az eddigi beszamolo eleg lehangolo, ezzel nem igazan fogsz ujabb bloggod olvasokat szerezni. Nem vagy te Butka ilyen elfuseralt fasz, hogy csak finoman fogalmazzak, mint ahogy te beallitod az utobbi idoben magad. Tedd tul magad a nokon, azokon akik regen es most esetleg kitoltak veled egy noert, mert nem eri meg. A no is olyan mint az auto, minnel tobb kilometer van benne annal lestrapaltabb es ramatyabb lesz. Ez nem ertendo a rodazsra. Ertse mindenki ugy ahogy gondolja
Meg visszajovok

 
At 12:33 du., Blogger ger said...

nos, Tibor, köszi, azonban ez a pár napos állapot korántsem a balfaszságomat, hanem inkább a faszkivanságomat, vagy lófaszmindegységemet tükrözné. amúgy meg láttad mekkora szívás volt a tegnap a cégnél. amiröl ezen a héten nem beszélek. amúgy, kábé egy óra múlva postolok egy jót:)

 
At 2:55 du., Anonymous Névtelen said...

Hat baratom te tudod hogy mi es hogy van korulotted, en csak ezeket a dolgokat szurtem le belole, es szerintem messzemenoleg sem rosszul.
Kulonben a cegnel a szivas nem befolyasolja ennyire azt hogy mostansag igy le vagy jarva.
Na mindegy. Csak meg annyit hogy majd ez is elmulik es lesznek ujjabb gondjaid, es ha mindegyikkel ennyit foglalkozol mi lesz akkor. Ja most mondhatnad hogy en konnyen ugatok mert ez igy is van. Mindenkinek megvan a baja, csak epp en nem teszem ki bloggra, talan mert nem szeretnem es mert talan nem is merem. De ha te mar voltal olyan tokos legeny hogy ezt megtetted akkor hai mai, csapjunk bele a lecsoba.
Holnap ismet. Sziasztok

 
At 3:11 du., Blogger tsir said...

szia ger, tegnap elfelejtettem valamit elküldeni messangeren...ma?

 
At 7:16 du., Anonymous Névtelen said...

személy szerint az ismeretlenség homályából csak annyit, h. bátor dolognak tartom, ha valaki lelki életet él. azt pedig kicsit csodálom, hogy annyira bátor, hogy kiteszi. ablakba, bloggba, ideoda. szóval csak grat, és várom a folytatást:-) a gumimenteset:-)

 

Megjegyzés küldése

<< Home