csütörtök, július 01, 2004

interkonneksön

Hát, ma aztán van miröl irni. illetve, muszáj is. Szóval tegnap meghaladtam Tisztelt Olvasóimnak köszönhetöen az 5oo-at ami nagyon szép, talán teszek fel egy kis pornót és megütöm az 1ooo-et maestig :) Az utóbbi idöben a következö adományok folytak be a Radikálgergely Egyház lélekpénztárába. Kedves és aggódó kommentek, amik nagyon jól esnek, hogy kedves távolbaszakadt barátaim (azaz, akiktöl én távolbaszakadtam) aggódnak miattam, nos ez az antiszociális világutáló sztori pár nap alatt lecsengett, maeste egy kicsit kialszom magam és csákány. Lehet túl dramatikus, tölem szokatlan lófaszhangot ütöttem meg.
Rövid reagálás a kommentekre, amit viszont ezentúl privátban fogok nyomni, mert a blog az blog, érted. Szóval, 1. Tibi, gyere vissza jövö héten a futószöget beállítani, ne haragudj nagyon Joe-ra, 2. Joe, most küldöm fel a könyvet, és több pontban igazat adok Neked de a Borbolyos sztori azért kicsit science fiction, és végül 3. KLA, nem értem miért nem blogolsz már egy jót, szívesen olvasnék többet is Tekla málna/pálinka dilemmás mindennapjairól.

Na de térjünk vissza, harapjunk a saját farkunkba. Éjszaka megjött a kis pingvin, hozta apámat, aki nagyon fáradt volt, de aszonta hogy reggel nyit ö. ezért csak 10re jöttem be a céghez, amiröl most nem irok, most pedig lefeküdt aludni. Felgyült egy csomó elintéznivaló, tegnap és ma ezt szájbavágom.

És hogy tovább bóklásszunk az írói/olvasói interaktivitás mezsgyéjén, ma azon gondolkodtam, ki találja ki a vicceket. És arra lennék kiváncsi, hogy a T.O. mit gondol erröl, azaz én életemben nem tudnék ilyet kitalálni, hogy “mi az, kicsi zöld, sárga és nem fütyül?” Ki az aki ezeket gyártja, tehát nem a stílusbeli humorra gondolok, hogy valaki vicces, vagy kesernyés-savanykásan ir, hanem a kimondott viccre. hogy lehet ezt letapogatni, az okosak vagy a buták, Szóval, kommentre fel! És akkor ide beszúrnék egy humortudományos linket: Házsé barátom, a humor krónikása, interjú.

2 Comments:

At 3:46 du., Anonymous Névtelen said...

hello tata!
nos csak azert szolok en is egy cseppet,mert csak.en azt mondom neked:mindenki ugy eli meg a sajat maga magan eletet ahogyan akarja, de legfokepp ahogy tudja.mint mondtad, neked ez egy szelep is.hat akkor kurvara nyomasd, hadd jojjon ki minnel tobb goz, es kevesebb legyen belul a nyomas, mint egy gumibelsobe :-)
jaj, milyen gumi?egy kukta megteszi?orulok, hogy vannak meg emberek, akik nem szarnak le teged es torodnek veled.igy kell ez legyen, mert egyedul az ember megdoglik szep csendben, mint elo horogratuzott pondro a viz alatt...
szoval hajra, es csak azt ird ide ami jol esik.
ha a ceges gumiugyek esnek jol, hat azt ird, ha azzal van tele a tokod, hisz vegul is te vagy az, aki irsz, es arrol amit akarsz.
korodi, jol nyomod.mikor jossz mar egyszer ugy is szatmarra, hogy megiszunk 2-3 sorot gergovel eggyut?
na ennyi voltam, mert ritkan irok, mert nincs sok idom.
csako tata!meg beszelunk
tomazska

 
At 10:11 du., Blogger tsir said...

http://tsirkeee.blogspot.com/
ez vagyok én:-))
SIKERÜLT!!!!

 

Megjegyzés küldése

<< Home