péntek, március 18, 2005

srácok!

halihó, új srácok a téren, vagy csak én fedeztem fel öket magamnak késöbb vagy mittudomén, szóval mareggel megkaptam egy kedves volt kolléga levelét aki, mint kiderült, most is kolléga mert blogol, amihez már nekem régóta nem volt kedvem, és ennek kapcsán nyomnék egy hellósziát Kelinek akinek van blogja itt és itt, akinek amúgy az egyik legrégebbi személyes honlapja van kishazánkban, nézz utána, ilyenkor mindig elkap a webláz pedig már nagyon kába vagyok, ilyenkor hétvégén, és Keli is azt szorgalmazta, milyen szép szó ez, hogy elöször is rakjam rendbe a komment lehetöséget, amit most elkezdek kisérletezni, hogy beloggolok mint egy uj user, és kommentelem magam, talán lejárt a Tisztelt Olvasó usere, mert nem kommentelt eleget, mert nem volt mit, szóval az én hibám, helyrehozzuk, ésatöbbi szokásos, hogy lesz itt még fotó is meg minden más is.
A srácok pedig, akiket emlitettem Supersheep, Griffo, Kronstadt, Sipike és Réku, még fogok keresni, az erdélyi blog-scene-t megérné egy kicsit feltérképezni, meg a román társadalmi blogsztorit is, amiröl már irtam pár sort, és azóta sem változott:


again ploaie..k la primul pe blog :) meci..frati-miu e lipit de tv..ce facusi zilele astea? m-am..eskivat de kestii kare m-ar fi pliktisit sau kare mi-ar fi adus ganduri negre...hai sa zicem gri..si m`am agatzat de fiekare okazie..sa ies prin orash..sa ma zboare vantu`...k pe vremuri, stat la TNB and looking @ ppl...so different but so comun after all..ma oftik putzin..vine cineva in buc la teatru..i wanna see him but he fuckin` can`t....deja is saturata sa convinga lumea sa ma plaka..i know i`m spoiled..everybody loves me....except the ppl i would like to luv me..en fin...am auzit a supa story ....despre NBK..Oliver Stone`s fabulous movie..cika au fost niste secvente taiate la montaj..si unu a facut rost de ele..intrebat cum omu` dezvaluie k a luat k7 insusi de la Stone the Great himself..care era amik cu sefu` lui (el fiind un roman la munka in ungaria)...holly Shit! ..some ppl are damn lucky!
éssss. semmi mást nem tudok elmondani, Madalina megjárta Spanyolországot. Ha minden jól megy, Sógi letölti a Richard Burns Rallyt, és a tavasz is megjött. Holnap rally, egyelöre csak nézöként, jövö héten pedig kezdünk edzeni, elöször betonon, a következö lépésekben: egyenes gyorsitás, lassitás, (az asszimetrikus motor-kapcsolószekrény elhelyezés miatt gyorsitáskor balra, lassitáskor jobbra húz a kis tigris) gyakorlása, egy szet 195/55-össel, a második részben pedig kanyar, gumi akadályok kerülgetése, egyre gyorsabban, majd kézifék gyakorlás, aztán pedig irány a madarászi salakpálya, most pedig az ágy. hajrá, bloggerek.