szerda, március 09, 2005

egykispolitika

már rég nem politizálok, talán az utolsó ilyen alkalom az volt, amikor ültünk Joe-val, amikor Joe-nál és Joe-né-nál [:)] laktam, és a finom vacsora után ültünk a fotelben, rágyújtottunk egy kék Winstonra, és olyan polperverz gondolatok jártak a szobában körbekörbe, mint hogy mi lenne, ha Vadim lenne az elnök, (és ezt is nézd meg) meg ha az RMDSZ nem jutna be a parliamentbe, és Joe szerint aki amúgy nemzetibb mint én, szerinte az bizonyos módon jót tenne az RMDSZnek ha a képviselök hazautaznának, egy kicsit foglalkoznának a családdal, a szervezettel, kicsit leszállni a lóról, stb.
Meg, most hogy jön március 15, kellene már egy ilyen pol-giccs-generáló php-adatbázis, vagy program, hogy beütöd az alkalmat, a paramétereket, és akkor külön köszöntjük a magyar vendégeket, fontos a megmaradás, a helytállás, emlékezzünk március idusára, szavalatok hangoznak el a helyi iskola magyar katedrájának szervezésében, köszönjük áldozatos munkájukat, anyaország, megmaradás, együtt, templom és iskola, a kö marad, a kö marad, stb. A helyi RMDSZ körzeti elnökök ballagó öltönyükben cimü tragikomédiát legjobban K.A vázolja fel, itt egy nagyon jó cikk.

ja és miért pont este féltizkor jutott eszembe hogy van még egy online naplóm? ahelyett hogy Gyözikét nézném? mert még itt vagyunk, a cégnél, egy kis túlóra, mert a telefonos haver még programozza a telefonközpontot, amivel behálózzuk az egész kis világunkat itt az udvaron. és már nagyon álmos vagyok.