kedd, december 07, 2004

túl jón és rosszon, megvolt a gumizás fö szezonja, a téli gumicsere, ami két hétig tartott és reggeltöl estig csak hordtuk ki a raktárból a gumikat, de lesznek majd még hosszú téli esték amikor ülünk majd a sör és a meleget árasztó monitorok elött és nézzük majd, hogy mit is adjunk már és kinek, az utóbbi kéthét pedig arról szólt, hogy megcsináltuk a havi sztahanovista ezer százalékot, legalábbis én.
ja és túl vagyunk ezen a nagyon vicces népszavazáson, amiröl eddig mindössze két értelmes cikket lehetett találni a kis magyar web-ég alatt, az egyik szokás szerint az Index, a másik pedig szokás szerint Kelemen Attila, aki ismét megmondta a frankót, kár hogy a Magyarok Világszövetségének nincs elöfizetve nyomtatott formában sem az internet, bár lehet azért mert az idegenszivü, meg nem nemzettestbeli az a szó hogy explore.
Joe-val már megosztottuk az eszmét, többek között hogy én nem akarok kettös állampolgár lenni, eddig se mostmár pláne nem, és továbbra is fenntartom hogy a magyar testvérek (sic!) az egész erdélyi sztorit úgy látják, mint megszeliditésre váró buta egzotikus törzset Trinidad és Tobago egyik recently felfedezett szigetén, az erdélyi részröl meg ugyanez kimerül a nyavalygásban, hogy jajjajjj, asszimilálnak a románok! Tökés vs Markó szleng kábé annyit jelent, hogy assssszimiláccczió vs dezideratele comunitöcii magyare.
szóval nem szeretnék kettös állampolgár lenni, mert semmi közöset nem találok magamban és azokban a szánalmas köcsögökben, akik hozzánk járnak tankolni meg forrásvizet inni. de erdélyi sem szeretnék lenni igazán, mert semmi közöset nem találok magamban és azokban a szánalmas köcsögökben, akik a Moszkva térre járnak járnak dolgozni meg Köbányait inni.
***
hétvégén füstbuliban nyomultunk, ami szinte olyan volt mint egy diszkó, ahol táncitánci közben rádnyomják az eperizü füstöt, ez pedig egy Mikulásnapi házibuli volt hét, max kilenc személlyel, egy lestrapált napközi középcsoportjában, a füstöt már délutántól egy kibaszott kályha nyomta, meleg helyett, este pedig megittunk tiz sört, meg egykis Unikumot, én nem, Gabi és Lakókocsis Timi pörögtek a táncparketten, Laci pedig mélabúsan nyomta a doom metalt, aztán megjött Tibor és Costi nevü (tényleg hasonlit Costi Ionitára, tudod, aki Adrian Copilu Minune-val kezdte)(nézd meg ezt a Costi-s linket, naggyon kemény) havere, elmentünk a Ludy nevü svábkocsmába, majd vissza a Gabival a buliba, ahonnan, épp amikor kezdtük magunkat jobban érezni, kiraktak. vége volt a bulinak.majd haza, összebújás, déligalvás, ebéd a szüleimnél majd összebújás, alvás, Gabi felül a buszra én meg maradtam itt a picsában, és már kedd reggel hét óra harmincöt perc van.