vasárnap, október 10, 2004

múlthét zürös volt, fárasztó még beszélni is róla. apám lassan olyan lesz mint egy részegen agressziv jegesmedve, mérges rám de fasztudja miért. elmérgesedett szar ez az egész, és kicsit mesébeillö is, vagy Hallmark Channelbe, hogy a tékozló fiú hazatér és leszivja.

ma egésznap szüret volt, és hordtam le a zsákszölöt a domboldalán, apám préselt meg dörmögött, és a Sprinterrel nyomultunk ki a zöldbe, mi pedig hátul ültünk a sötétben, a kaja finom volt, a szüretelö nép meg csendesen mosolygott amikor Gabival az egyik keskeny ágyon összebújtunk, és egésznap, még a raktérben a sötétben is kacarásztunk, mint két titkosszerelmes gyerek az óvodai szerep alatt, hátul a bordó függöny mögött.

üres a fejem, aprópici élvezetek mint sötétben kerülgetni kilencvennel a városban a gödröket, meg hogy tényleg kéne Cdlejátszó, és a hölgy kitöltik a fejemet. az elöbb például olvasni szerettem volna valami jót a neten, holnap lesz céges hálózatom, kedden kiveszem a diplomámat in Kolozsvár, munkaebéd Joe kollégával, és Joe-né pedig ismét aggódni fog a karikás szemeim miatt. szeretnék már pihenni egykicsit, hétvégén irány Debrecen, most pedig az ágy.