kedd, szeptember 07, 2004

húúúú, két szpot egy nap alatt, e se semmi. talán a 17es Philips flat monitornak köszönhetö, vagy csak mert a húgom aludni akar? körbenéztem egy picit, és találtam pár romániai blogot, a weblog.ro-n nagyon siralmas a helyzet, csupa nashpa meg steaua és ugyanaz a dizájn, na nem mintha az enyim olyan eredeti lenne de akkoris.

aztán, itt a blogger-en, most úgybeszélek mintha ez egy elit klab lenne, (pedig igazából a naplóm, az egy komoly klab, nem, T.O?) szóval a blogger-en a következöket találtam, elsönek talán nézzük meg, mit mond Karla, aki "egy 23 year old Pisces", fasztudja az mi, azthiszem valami idióta marketingmenedzser szopta ki az ujjából, az értekezleten épp szunyókálva rákérdezett a termékmenedzserek menedzsere, hogy mi kéne még a Blogger-be, erre a csávó: hát az, hogy minden bloggerröl tudja meg a világ fasza is, hogy rák-e vagy mérleg.

szóval Karla kanadai és valami föld kaland ilyesmi sztorival itt van most Romániában és egy szép naplót vezet képekben arról, hogy bazmeg, itt vannak még szekerek, meg hogy van kóla, ez tetszett, bár kicsit elcsépeltnek tartom, Zsozsó biztosan emlékszel még a finn vagy nemtommilyen furcsa pár zaROum kiállitására, az ekkicsit jobb vót.
Ramona, ellenben Stuttgartból nyomja a naplóját, a semmikülönös kategóriában, hát mi lehetne ennél unalmasabb? lehet azért, mert ö Virgo jegyben született, meg a Ló évében? Tomita Mihai barát pedig már utazott is, de most nincs türelmem elolvasni, illetve nem szeretném ha gecizésnek tünne, képzelem mit mondhat csóró Tomitza ha az enyémet olvassa, mondjuk egy Révai értelmezö és egy Magyar-Román kéziszótár segitségével :)

És hogy legyünk egykicsit mérlegek is, ittvan YourGoldMina felhönaplója, illetve a másik fekete, angol nyelvü naplója, itt. Aztán, vannak még halálfaszaunalmas, netgiccses (olyan dógok amiket már netre feltenni szégyen, gondolok olyan kökorszaki, túlhaladott, ötlettelen faszságokra, mint a hirek.ro, meg a hetvenhat román portál, ami nem több mint linktár, fórum, download és freemail, egy béna szkinnel, persze hangsúlyozom az enyém se épp a legszebb, de azért mégis)

szóval giccses dógok is, mint egy közös bizniszblog, amelyböl megtudhatjuk, hogy a júliusi inflációellenes kormányfaszság továbbra se vitte elöre a nemzeti trágyahordás logisztikai problémáinak megoldásainak a nemtommijét, ki lehet ekkora állat, hogy ilyen blogot irjon, ráadásul hárman? fiúk, táncsaknem öltönyben ültök a Moxa negyed bentlakásában és termékmenedzseri posztokról álmodtok, Noroc sörrel a kézben?

szóval nehéz lepleznem a csalódásomat, túl a mindenki által oly jól ismert magyarságfenntartásleszaró eszméimen, hun van egy egésséges szittya blogger, rajtam és Jakab-Benke Nándoron kivül? Tényleg, Béla, egy elnökjelöltblog tuti menö lenne, pl mindenki ismeri az RMDSZ Szövetség cimü havi, vagy nemistudom, négyévi? lapját, nos a harmadik oldalon
Béla: rágó és tulipán

cimü blogja, hát ezt mekkelcsinálni, fiúk. najó, maradjunk Mirunánál.

1 Comments:

At 8:31 de., Blogger tomazs said...

na ide is irok.
en magasrol szarok a tobbi blogra, mert azokat ugyseertem, mert nem erdekel maga az ember.
tiszta okos vagyok.
na pa.

 

Megjegyzés küldése

<< Home