szombat, szeptember 04, 2004

és ismét reggelhét, de ma nem jön Bea, úgyhogy van egy kis idöm, a tegnapi napról, apámék elutaztak, nekem pedig szokás szerint nyakambaszakadt az egész ojjektum, ami nemgond mert az jó, de volt egy hétórás áramszünet, ami a mi kompresszorok és szerelögépek no meg internet behatárolta gumiparadicsomunkban bizony elég gáz. minden ment a szokott rendben, amikor egyszercsak elment a háromfázis, majd a kettö is. a számitógépek leálltak, egy autó fennakadt az emelön, a tejgyár kamionja pedig úgymaradt, félig felgumizva, a soför pedig lefeküdt aludni a kabinban, én téptem a kevés hajam (amit pedig maeste Gabi le fog nyírni, én pedig az övét, talán érdemes lenne elvinni a fényképgépet), majd elindult az "áram nélkül is lehet dógozni" projekt, amikoris rendet raktunk a hátsó szárnyban, ahol már pár hónapja a két kutya és vagy száz használt, meg kliensgumi ücsörög nagy egyetértésben és pisiszagban.
Meg kitakaritottuk (ttattuk) az öltözöt, meg elkezdtük nyirni a füvet, egy kolléga pedig mindig kinn állt a kapuban ésmindenkinek magyarázta, hogy áram nincs, a fünyiró pedig benzines azér megy.
Zsolti kóma volt, mert éjszaka sir a gyerek, igy nagynehezen sikerült rávennem, hogy ne bambuljon a fekete monitor elött hanem hajrá olajoshordók. Este pedig megkerestem egy gyerekkori barátomat, Levit, akivel már óvodába is együtt nyomtuk, azóta pedig szoktunk néhanéha hellóhellózni, szóval megkérdeztem, van-e kedve nálunk dolgozni, Zsolti mellett. egy kis árurakodás, szaladgálás, megnézte a helyet majd hazavittem és örülnék ha bejönne a dolog.

ja és hogy aktuálvizekre evezzünk, az oroszországi túszdráma végetért, akárcsak az olimpia, és a területi RMDSZ elnökök, akiket, mint a Mátrixban megsokszorozott Agent Smith, ugyanolyan színtelen és szagtalan, arctalan egykori történelemtanárok és üzemi mérnökök, most pedig a többéves lótifuti után megérdemelten lecserélték a völegényi öltönyt, szóval a területi elnökök felkérték Markó Bélát, hogy
legyé már te Béla, hisz annyira hiteles és laza na meg képernyöképes na meg népszerü csávó vagy, legyé te az elnökjelölt, egész Szilágycseh veled van!

Most pedig Béla verseket olvasok, mondjuk van egypár sor, ami elég kispál-gyanús, valószínüleg ült a szolgálati Passatban, Vásárhely és nemtommi között, a gyári CDlejátszó pedig egy ifjúMIÉRTES vezetöképzön ottfelejtett kispálcédéjét kezdte el nyomni, szarvasok, égö aganccsal, nyuszikkal a hátukon, szóval érted. Aztán most, bejött Ionel szomszéd a kamionjával.