hétfő, augusztus 09, 2004

napok

most csak bámulom a monitort, mitis irjak, mert pár napja nem, de nem azért mert nem volt, hanem mert valahogy nem úgy jött. a meló a szokásos, azzal a különbséggel, hogy most hétfö reggel, Anima és Kispál szól az irodában, ugyanis ismét egyedül maradtam, apámék szabadságon, Bea pedig még alszik, meg gondolom a világ xmilliárd normális embere is, hétkor. Irnék a hölgyröl is, de inkább írok neki, bocs. meg ide is többet, hamarosan.

3 Comments:

At 12:00 du., Blogger KLA said...

nem vagy egyedül a monitorbámulással, azzal a különbséggel, hogy nekem néha még a bámulásra sem jut időm:) szerelem? végre szerelem Geri barátom? hát szedd össze magad és tartsd meg a leányzót:)

 
At 12:29 du., Blogger tomazs said...

na halo ombre!
itt a feher radio!
szoval jo vagy.
inima meja verri bine jeszte akkor, hogy vegre jo teged jol latni!
hijaba, de cand prietenul meu cuika elkezdett bloggot irni, azota ilyen ujlatinosan szkriu.
szoval akkor tanacs:neha bejon:a magad modjan :
carpediem!!!
es basszal mar vegre masokra es tedd magadat eloterbe.
azert no mertekkel totul.
es mikor organizam o szfarsit de szaptamana, amikor is erre a kibaszottul mutter fucker szaros nyetre rugunk be?mer mar mindenki : szamjbagpulain internyet, mer annyire rau merdzse?
draga emberek!
basszatok mar tik is a cujika agyat, hogy irjon mar arra a draku blogjara, mer jo ir, es a fasz ki van, ha nem ir.
cujika!
igeret:
ha nem irsz oda, akkor sza mor jo, ha nem megkeresem a ramas haveredet!!!es akkor jaj, mer meg adok nekije egy fakanalat is! :-DDD

 
At 8:06 du., Blogger Cujika said...

Sziasztok!Gergike! fel a fejjel barátom!soha nem volt ugy hogy ne le legyen valahogy! igaz? es itt a jo kis hetvege!lassan de biztosan szoval aggodalomra semmi ok!
7 en megyek Szatmarra csak félö ha enyyi a melod zavarnek majd ird meg kb meik az a nap es az a zidöpont ami lazább neked és akkor összeföffentehtunk egy kis alkoholikára a tomax baratunkal!
shalom all gyerekek

 

Megjegyzés küldése

<< Home