hétfő, július 26, 2004

Ma családi kirándulás volt, és én vezettem a családi húszéves verdáját, az öreg Mercedes Kobrát, apám pedig a jobboldalamon kommandirozott, hogy most minek hármasban menni harminccal, a szokásos. odaértünk, a házban elfogtunk egy szimpatikus menyétet, amit még életemben még nem láttam, ez egy mókusszerü állatka, amúgy állítólag a világ legkisebb emlös ragadozója, aztán alcsi egésznap, ebéd és haza, ekkor apám az ötödik sör és a többedik kupica után volt, és teljes odaadással kommandírozott, gondoltam ráborítom a menyétet ami a hátsó ülésen nyomta, egy ötliteres plasztiküvegben, és egész jól viselte az utat.
Felhívott Sorbán, hogy szevasz és mizujs, nem tudok-e segíteni neki hazaköltözni, hát megpróbálok valamit pajtás, de miért csak ilyenkor hivsz.
Most pedig itthon, Endreboynak grafikázok valamit, holnap reggel 8tól üzlet, majd ha el tudok szabadulni fodrász, meg veszek egy cipöt, fogkefét, meg ilyen szarokat. utálok készülödni. aztán, aprócseprö faszságokat kell intézzek a cégnél és kedd délben indulunk.