péntek, szeptember 03, 2004

a nagy visszatérés magamba illetve ide, akkor most elárulom hogy reggel van és a szokásos egyórát ülhetem héttöl nyolcig a számitógépnél ameddig megjön Bea, és kizavar innen, mert Bea öntudatos és fakturákat meg banki nemtommiket szokott pötyögni egész komolyan, amugy meg apámék elutaztak Budapestre a húgommal kivizsgálásra, a Pingvin repiti öket, reggel hatkor volt a felszállás és én pedig a céget nyitottam, a mai nap péntek és elég fárasztó lesz, mert már a hétvége jár az eszemben, ezért is. Amikoris lagziba megyünk a lyánnyal, holnap este, és mulatérozni fogunk egy keveset és közbenközben puszilkodni, meg ölelkezni, amitöl páran az asztaltól már a múlthéten hányingert kaptak de nézzétek el csávók, csak két nap nekünk egy hét.
Apámmal mostanában nem egyezek túl jól, mert a múltkor szóvátettünk egymásnak dógokat, merthogy nem tetszenek neki a gumieladási módszereim azaz minek kell minden kliensnek elmesélni az alfát és ómegát, meg kit érdekel hogy az MFS az megerösített oldalfal és akkor közöltem vele hogy "az eredmények engem igazolnak", ez egy nagyon topmenedzseres duma volt de eldöntöttem, hamár úgyis ittvagyok, meg úgynézki ittragadok akkor bizony welcome to the Marlboro Country, bizony keménynek kell lenni.
Van egy ilyen apa-fiú keményvonalas beképzeltség a dologban, hogy például tegnap rendeltem két kamionfelnit, mert ugye Sorin barát csak akkor jön el az áruval ha rendelek minimum 30millióra, és amikor szedtük le az árut, apám megkérdezte, hogy miért nem rendeltem a maradékra kamionfelnit, mire mondtam hogy nyugi ezis nekünk jött, akkor egy kicsit elgondolkozott, hogy nabazmeg, ez tényleg nem hülye. Amúgy meg leszarom mert, az eredmények tényleg igazolnak, és az hogy igazi apa-fiú-satöbbi, (föld, kaland, ilyesmi) párbeszéd nincs, az meg már úgyis késö lenne. mint ahogy már mostis késö van, jön Bea.

1 Comments:

At 12:20 du., Blogger joe said...

na hello, meg Tomazsnak is, ki remelem, nem haragszik meg mindig oly erost ram, azert amit hajdan irtam, s amit sajna bar de meg kell ismeteljek:

ugyanis,sracok, gaz volt ma, a dorobantiloron - aki tudja mi az -, merthogyhat ahogy jovok vissza, setalgatva, a politology-rol, hat mit ad a kegyelmes Uristen, Orsolya nagysagos egy baratnojevel/kolleganojevel/nemtodomkivel szembesetal. Habar rovidebb a hajam, mint januarban, s o szova is tette ezt a tavolrol sem elhanyagolhato reszletet, marmint a felismeres szempontjabol, megismertuk egymast, s elcsevegtunk, roviden, kozos es nem kozos ismeroseinkrol, Samurol, no meg kepzeld, a fenti felsorolas alapjan, mi minden bele nem fert. A lenyeg, hogy azeddigi egyik legjobb beszelgetesemet zavartam le Orsolyaval, aki felszabadultabb volt, mint szokott. Es a fontosabb lenyeg, hogy en veletlenul elmondtam a nyareleji velemenyem a ger.go.ro-rol, (bocs a billentyuzetert, netcafe) meg is kert hat, irjam meg vagy ismeteljem el, mert annak idejen tenyleg jol hangzott.

Szoval, Ger, hiaba nem akartam irni motanaban, az ezelott 1 oraval lezajlott esemenyek kenyszerito ereje alatt megis megirtam ezeket es meg azt, hogy tenyleg jo ez a naplo, amennyiben itt lehet olvasni rolad, csak azt hiszme, az en regi velemenyem is elegge megalapozott, hogy nem minden tartozik a vilaghalora, az azon bongeszkedo (szorfnek mondjakmoderneknel?)havereidre, vagy csak a veletlenul radbukkanokra.
Az is igaz, hogy en peldaul innen tudtam meg Endre szabadsagra-indulasanak datumat, meg hasonlo sok finom es jo infot, de azert tartom a velemenyem (persze, lathatod, kritikam mellett ott vannak azok a szempontok is, melyek mutatjak, nekem mennyi volt az informacio-profitom a ger.ro-bol).

Szoval, fiuklanyok, udvozlok mindenkit, legyetek jok es ugyesek, Ger, kepzeld, marOrsitol tudtam, hogy mesz lagziba, mer valami olysamit mondott, hogy o is megy (talan Karolyban lesz a buli?), ugyhogy lassan a netnel gyorsabb infoforrasok is kezdenek lenni.

Amugy j0o munkat, es paradox modon (commentemhez kepest): varom a kovetkezo blog-repeszteseidet: a naplod fejlemenyeit.

Joe from massachussetts

 

Megjegyzés küldése

<< Home