hétfő, szeptember 05, 2005

egykis reality

most találtam, egy megrázó, remek napló szirénákról, rohanásról, lelkiismeretröl és injekcióstűkröl.
Egy mondat belöle, amely gondolkodásra késztet: Jobb lenne, ha kevesebbet keresnénk, így kevesebb lenne a léhűtő is. Az éhenhaláshoz közeli állapot szükséges ahhoz, hogy csak a megszállottak maradjanak.

3 Comments:

At 9:13 du., Anonymous Névtelen said...

US Patent Office Scammers
An entity or person issuing a document, for example, a "certificate," allegedly by the Chief Financial Officer of the United States Patent and Trademark Office for payment of USPTO fees and lawyer fees is NOT ...
poor credit we can help you. We can get almost anyone approved for any type of loan you need, including all types of mortgages, refinances, pay day loan advance, auto financing and much more.
www.nwcleasing.com
can help you get the funds you need fast, usually within 24 hours or less.

 
At 9:15 du., Anonymous Névtelen said...

This is a excellent blog. Keep it going. I'm sure you'd be interested in How to buy & sell ski resort on interest free credit; pay whenever you want.

 
At 11:31 de., Anonymous Névtelen said...

tök vicces :) mármint az előbbi két hozzászólás :) ki gondolta volna, hogy már ide is befurakodnak, gergő tesvírem, szétbasszák ezt a kedves aranyveretes privátszférát (privátszféra? egy blog? ezen érdemes elfilózni) amúgy baráti pusszantás, ma reggel visszaérkeztem pestre, tegnap este többek között timóval kocsmáztam, ő említette, hogy olvassa a blogodat (mi több, engem is említesz, jelezte), én meg mocsok módon mindig elfelejtem, hogy blogot írsz, de annál jólesőbb ennek mindenkori újrafelfedezése. külön álmélkodással tölt el ilyenkor, hogy belőlem még azt is képes vagy kinézni, hogy egy velem megejtett beszélgetés után új ötleteket ispirálok. aranyos vagy, te hazug tesvér. én meg kissé fáradt. majnem három órát álltunk a határnál, de pesten most napdény van és szép őszelő, a pénzügyminisztérium melletti parkban ülök egy padon, galambok és nyugdíjasok között, natúrwireless. innen küldöm az ölelést, gergőm. csüssz! hzs

 

Megjegyzés küldése

<< Home