hétfő, június 06, 2005

ismét tizkor értem haza és csak lerúgom a cipöm, be a monitor elé, persze céltalanul, csekkolom a szokásos oldalakat, közben az új Kispálésaborz albumot kóstolgatom, amit az anyukám hozott nemrég ajándékba. lassan kérezkedik be a hallójáratokba, hifin hallgatva az apró kis cincinek is érdekesen szólnak, a szöveget meg boncolgatnunk nem szabad. ez kicsit elszállósra meg érzelgösre, zeneileg viszont izgalmasra sikeredett.

két új olvasóm jelentkezett be, helló Papa, helló Robi.

várom az igazi nyarat, olyan ladánybenehuszonhetes lazanyárról álmodom, ami a zavartalan citromossörözésekröl és koncertekröl szól Kisgabival, lezárt telefonnal ami úgyse lesz igaz, már elöre látom hogy minden hetem ilyen lesz mint az elmúlt, mostanában elég pesszimista vagyok, rám telepszik a magány és a napi monoton izgalom, hogy vajon megveszi-e a 275/40 ZR19-es gumit a hölgy? már csak egy üveg bor hiányzik, biztosan jobban hallanám a zongorabetéteket.

3 Comments:

At 3:53 du., Anonymous Névtelen said...

Szerussssssz!

na, csak hogy tudd, van itt is egy olvasod a kis fankfurt metropolisban, ugyhogy csak ne lustalkodjunk, mert en szorgalmasan csekkolom minden nap, hogy mizu!

hat puszillak!

baratimi

 
At 8:06 de., Blogger Unknown said...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 
At 8:07 de., Blogger Unknown said...


cards

 

Megjegyzés küldése

<< Home