kedd, május 17, 2005

1 éves az internetes naplóm, a rágó és gumi.
nem mondom hogy sokat dédelgetett vagy féltve örzött, meg titkolt, különösen hogy a párhónapjahete kibontakozó erdélyi blogsztori keretében naprólnapra olvasok újakat, és tetszenek.

Köszönet Nektek, kedves olvasók, a kitartásért, mindenekelött HZSnek, akivel, anno 2003 júniusában ketten blogoltunk, ö Amerikából én a raktárból, és bár nem ért meg sok bejegyzést, mégis a mienk, és bár nem akarom a világért sem megsérteni Nándikát meg a disputásokat se, deazért, ez éppen két éve volt. söt, most biztosra megyek, nehogy félreérts: szeretem Nándika blogját.

ami még érdekes, hogy rajtam kivül mindegyik kolléga (azaz, kilenctized), sajtós vagy bármilyen módon kötödik a médiához. Valószinüleg a webnapló egy új önkifejezési formát jelent nekik, vagy, elmondják ök maguk. Úgyhogy arra gondoltam, fogok énis interjúkat késziteni, milyen mókás lenne megteremteni a saját gumiszagba itatott kulturkreis-om, olyan interjúkkal mint "az elsö ismerösöm a Dakaron" vagy "Nicu személyeket szállit Portugáliába", satöbbi.