vasárnap, augusztus 26, 2007

sajnos egy minusz

Drága kicsi piros autómat összetörtem. Épp a Shell felé igyekeztem, hogy találkozzak a Bridgestone Romániás csákóval, beszéltem telefonon (kihangositón persze), elköszöntem, köszi majd hivlak, majd sávváltás. Túl gyorsan. A másik sávban a Toyota Hilux pedig még gyorsabban robogott, be a jobb oldali ajtón. Szerencsére csak a jobb elsö, hátsó ajtó és a B-oszlopot érte el. Le vagyok sújtva, majd irok. 

szombat, augusztus 18, 2007

a 2.0 elötti idök

A múltkor eldöntöttem, folytatom a naplózást. Rengeteg a mesélnivaló, persze, de hogy és mit? és kinek? és milyen formában? A lehetséges forgatókönyvek:

1. egy nagyobb projekt, profin, egyfajta Totalcar-Belsőség stilusban. Ez publicisztika lenne, perszehogy a következö témákban:
  • gumiabroncsok és ezzel kapcsolatos malacságok.
  • saját autóim azaz Evócska, Pözsóka1, Pözsóka2, és a készülő Pözsóka3.
  • autók, autós közélet, autóversenyek, mint néző és versenyző.

Nemis Belsőség, hanem inkább miles.hu-szerű kellene legyen, kevesebb de profibban összeállitott résszel. Persze, itt van négy, egymás mellett futó szappanopera, az autóim, amik lassan gyűlnek, lehetne beszámolózni gumitesztekről, a közelgő rallycross futamomról. Ez sok meló. Kitartás kérdése. Legyen-e új név? Költözzek saját szerverre, pl ragoesgumi.ro, tervezzem meg sablonból vagy kishaver programozza nulláról, amiben persze lehetőség nyilik arra, hogy fullperszonalizált nemtömegblog legyen.

2. a jelenlegi folytatása, a jelenlegi platformon, a szokásos mesékkel és képecskékkel. Ez is szimpi. Ötletek, vélemények a komment felpattanó ablakocskába köszi!

Ja és közben bekerültem az erd.magy blogtörténelembe, ami meghatott, hogy végre énis része vagyok a történelemnek.

szerda, augusztus 01, 2007

ujra a fedélzeten

hamarosan újraindul a naplócska. Sokminden változott, nálam is és a világban is, újra rendel doktor House, lett egy szép autóm. A blogvilág közben felrobbant, mindenki veszettül nyomja a szpotokat. Az új blogmese más lesz, sok új feature, kedves apróságok és igyekszem majd naponta frissiteni. Addigis, hétfön indulunk Horvátszkába Szabival, Asszonypajtással és Manóval, és sok sörrel! Bye, kezdj visszaszámolni!