hétfő, november 28, 2005

miért nem jelentkeztem

egy hét alatt 479 (úristen, négyszázhetvenkilenc, kimondani is sok) darab gumit adtunk el, majd pénteken aludtam 17 órát, szombaton pedig alig birtam bemenni dolgozni. és még a hó sem esett le igazán.

vasárnap, november 20, 2005

hallmark

egy újabb HallmarkChanneles akciófilm nézegetése közben, a hösnö és a hös szerelme röpke másfél óra alatt, több családi tragédia közben bontakozik ki az ausztrál pusztában. közben:

ger: szeretnél vidéken élni?
kisgabi: hátpersze.lenne egy házunk és tíz kutyánk! szeretnék egy óriás schnautzert, egy foxit, íegy németjuhászt, egy bulldogot, és egy nagy macikutyát is!

szerda, november 16, 2005

csupa

csupa újdonság a mai napon: Gáspárik Attila, kis Trindexes hátszéllel médiablogot inditott, jónak igérkezik, megjelent néhány végleges fotó a Peugeot207-röl, a helyi lapban interjúztak és mint gumiabroncs szakértö szerepelek, kész lett az ananászkompótmérgezéses telefonom, és végül megindult a téligumibiznisz, három nap alatt 150 darab, hó pedig még sehol. mostpedig zuhanás az ágyba.

hétfő, november 14, 2005

miért szeretem az indexet


naggyon jó a mai index.hu, ezek a srácok azért nagyon ottvannak. polszivatásban azért a Trindex is ottvan, lásd befolyásos magyarok szavazás. dehát, ez az indexes témázgatós nap, megkoronázza a hétfömet. A "nagyon ottvan" szókapcs helyett szoktam használni még a "nem gyerekmedence" kifejezést is, de nehéz lenne beilleszteni.

vasárnap, november 13, 2005

pihi

a hétvége, több mint egy éve Kisgabié, aztán jött a hétvégenkénti autózás, igyaztán már régóta nem pihentem egy igazit. most viszont, végre egy szépnapot töltöttünk Kisgabival, Sógival és Rékával, volt pizzázás valami szar helyen, alvás délig és egyéb finomságok. majd, haza, holnapra elkészitettem egy árlistát, aztán az Edexben vásárolt Sangria finom narancsos bort kortyolom egésznap, rendesen pislogok is töle. amúgy, már régóta akartam valami különlegességet enni vagy inni, ez a finom édeskesernyés lötty pont jókor jött. aztán, a pihenésünnepet megkoronázandó, tévé maeste, BridgetJones, majd éjjel A szakasz, addig pedig ColinMcRae, még van egy fél üveg, ki kéne tartson. ide le pedig készitek egy kis szemléltetöeszközt. tartsa Ön is a telefonját kompótban!

csütörtök, november 10, 2005

nagyon

nagyon rosszul indul ez a nap. A legkedvesebb kliensemnek rendelt cuccok nem érkeznek meg idöben. A telefonomat pedig tegnap este az ágyban fekve beleejtettem az ananászkompótba.

kedd, november 08, 2005

jahuuu

oan jó, egyhónap szünet után messengerezni. a mai nap legkedvesebbje:

csokmaib: szia
csokmaib: nektek van kis tavacska a kertbe?
csokmaib: es van benne vizszuro meg vizmelegito?
csokmaib: milyen halacskakat tartotok benne?
Gergeliii: helloszia
csokmaib: hany fokos a to vize?
Gergeliii: gözöm sincs
Gergeliii: valami kárászokat tartunk benne
Gergeliii: de miért kérded
csokmaib: mert ajandekoznánk neked karácsonyra 2 japán ékszerpontyot ami elég nagyra nö és tóba kell tartani
Gergeliii: köszi szépen
Gergeliii: minden adományt elfogadunk
Gergeliii: amúgy, mizujs?
csokmaib: csak neki 18-19 fokos viz kell
csokmaib: s 30-50 cm-re megno
Gergeliii: aha, értem
csokmaib: és elég drágák ha felnönek
Gergeliii: hát, utánanézek, mennyi gyertyát tudunk a viz alá szerelni fütésnek,
Gergeliii: aztán jelentkezem (...)
csokmaib: képzeld, terhes a tengerimalacunk is

hétfő, november 07, 2005

aztán

aztán 26 óra vezetés, 1036 kilométer a tsodaszép és kurvaunalmas tájú (micsodajelzö) Magyarországon innenoda meg onnanide, mert nincs épp raktáron az a gumi menjen a másik szervizbe lótifuti után, egy csomó autópálya feljárat meg kisfalvakban útlezárásos faszkodás után, hazaértem, másnap nem voltam jó semmire. péntek hajnalban továbbindultunk, az ezévi utolsó versenyre, amely egy tényleg csodálatos pályán, a Szurdok-völgyben zajlott, kicsi hegyi aszfalton, mohás sziklák és útról kicsúszott balfaszok között.

Én jó magaviseletű nyugdijas nénike stilusban döcögtettem, azaz semmi kapkodás, hármasnégyes, négyeshármas, és nem csúsztam ki sehol és az autó is egyben maradt, mire az utolsó körben a sorban álló autómba hátulról belémszalad egy biciklis és betöri a féklámpát. kurvaanyád, na ez legyen a legtöbb baj. nem élveztem a vezetést, az autó sem, meg senki sem volt tőlem elragadtatva, dehát tudod milyen ez, a kéthéttel ezelőtti bukfenc után, már amikor kanyarban az autó dobja a fenekét és alig tartja az ivet, pedig tartja csak már én félek, és elengedem egy picit a gázt, hiába na, gyenge vagyok. egykis gyakorlás és elmúlik.

innen indul a nagy dilemma. van egy autó, egy ugyanolyan Peugeot205gti, full versenyautó, 4500-ért, beirva, ezt használnám utcai autónak, milyen szép is lenne, kézifékkel befordulni a bank parkolójába. és nagyon jó lenne nekem, bár kicsit kényelmetlen, a rollbar meg a kétszemély miatt. a másik pedig, hogy inkább egy lakáska, lásd elözö szenvedések kicsit lennebb, aminek pont jó lenne ennyi előleg. az erkély alatt meg még állhat a kis Micra, vagy görkori is. tanácsokat kommentben, pliz.
nagy szükségem van rájuk.

szerda, november 02, 2005

bp

tibivel este 11re ertem Kazincbarcikara ami egy baszott gyartelep, meg nehany tombhaz. 4ora alcsi aztan m30, m3 es most budapesten ulok 6.45kor az Alcar Yokohama parkolojaban. meg fogom kerdrzi toluk, ki az emberuk Romaniaban. de addig 1ora alvas. aztan, kavecslka Endreboy~al. joejt

kedd, november 01, 2005

such a beautiful day

mai napi teendöim, kezdem idörendben azon belül fontossági sorrendben. Korán reggel a kis Micrát teszem be a szervizbe, trapéz, olajcsere, filterek, majd futószög, közben a Courierrel kiszállitok 20 gumit Istvánnak, az avizt persze meg kell irni. Kilencre fodrász Peti vár, majd a cégnél Cristi, a cég új téli reklámait megbeszélni. mindjárt feltöltök egykettöt. Közben a Marso és a Franck autót indit felénk, leadom a rendeléseket, meg van néhány kliens akiknek gumit hozok, le kell beszélni, ez kb 12ig, közben az Electrolux árajánlatot is el kell küldenem. Délután pedig, zöldkártya, tankolás, centirozás, lehet téligumi csere majd a kis Pingvinnel indulok Börvelybe, szállitani Tiborcot egy új világ felé, Kazincbarcikába vagy ra emigrál a haver. Onnan éjszaka irány Budapest, majd reggel 3 azaz három szerencsétlen gumiabroncs vásárlása után irány haza. szerintem beugrom éjszaka egy netcaféba, ha a telefonon nem fog menni roamingon az internet. addigis, egy zseniális oldal, bárkinek aki utazik: T-Online térkép.